fbpx

Достава

Доставата на производите е до адреса на територијата на цела Македонија, преку брза пошта Тотал Пост Логистик.

Цената е 130 денари до 2кг.

Пратката пристигнува до 48 часа, односно 2 работни дена од спремна нарачка.