КОИ СМЕ И ШТО СМЕ?

КОИ СМЕ И ШТО СМЕ?

- Ние нудиме идеи, креација, дизајн, уникат. -

- Ние ве изразуваме кога зборовите не можат. -

- Кога не избирате нас вие сте важни.-

Бидете уникатни во подарувањето, во стилот на изразување, во угледот на вашиот бренд!

8256

Facebook задоволни клиенти

350

Успешни проекти

96

Изработени Web страни

132

Хостирани клиенти

Работно време

Работиме кога сакаме,
Tоа е секој ден освен недела,
а некогаш и тогаш.

Понеделник - Петок 10:00 - 18:00

Сабота 11:00 - 16:00

Недела примаме нарачки

Се наоѓаме тука

Автокоманда под надвозникот после Алкалоид

Бул. Александар Македонски Естакада 6

Локал 24, 1000 Скопје, Македонија

Mob1: +38976349042

Mob2: +38970272862

Email: contact@ideja.mk

Идеја Креативно Студио

- Ние нудиме идеи, креација, дизајн, уникат. -
- Ние ве изразуваме кога зборовите не можат. -
- Кога не избирате нас вие сте важни.-
Бидете уникатни во подарувањето, во стилот на изразување, во угледот на вашиот бренд!