ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОДАРОЦИ

Одберете го нај убавиот подарок и бидете уникатни во подарувањето

Подароци за слава

Изненадете ги славениците со посебен подарок. Изнудете искрена воздишка. Ваша персонализирана налепница со текст по желба и декорирано шише со вино, дрвена кутија со натпис по желба, кутија за чоколади и многу повеќе...

Подароци за родендени

Кога сакате да изненадите некој, слободно побарајте не! Ние ќе го смислиме и ќе го направиме совршениот подарок. Подароците се тие што ве изразуваат. Бидете креативни, бидете уникатни во подарувањето!

КОИ СМЕ И ШТО СМЕ?

КОИ СМЕ И ШТО СМЕ?

- Ние нудиме идеи, креација, дизајн, уникат. -

- Ние ве изразуваме кога зборовите не можат. -

- Кога не избирате нас вие сте важни.-

Бидете уникатни во подарувањето, во стилот на изразување, во угледот на вашиот бренд!

8256

Facebook задоволни клиенти

350

Успешни проекти

96

Изработени Web страни

132

Хостирани клиенти

Работно време

Работиме кога сакаме,
Tоа е секој ден освен недела,
а некогаш и тогаш.

Понеделник - Петок 10:00 - 18:00

Сабота 11:00 - 16:00

Недела примаме нарачки

Се наоѓаме тука

Наспроти Градска Кафеана Фурна кај Млечен Тафталиџе

Бул. Мит. Теодосиј Гологанов 70а

Локал 16, 1000 Скопје, Македонија

Mob1: +38976349042

Mob2: +38970272862

Email: contact@ideja.mk

Идеја Креативно Студио

- Ние нудиме идеи, креација, дизајн, уникат. -
- Ние ве изразуваме кога зборовите не можат. -
- Кога не избирате нас вие сте важни.-
Бидете уникатни во подарувањето, во стилот на изразување, во угледот на вашиот бренд!