fbpx

Нова Година

Персонализирани лампиони, по ваша жеба честитки, плакети и друго, сето тоа по ваш вкус и желба

Grid List

Се прикажуваат сите 18 резултати

Лампион Among US со име по желба

Лампион Among US со име по желба

Димензии: 100mm x 100mm

Материјал: Дрво MDF UV Печат директно на дрво

Лампион Ѕвезда снегулка

Лампион Ѕвезда снегулка

Димензии: 100mm x 100mm Материјал: Дрво MDF UV Печат директно на дрво